ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ 2022 ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ Aqua Vista Hotels

Το πρώτο καλοκαίρι κανονικής λειτουργίας μετά το 2019 βρίσκει την Aqua Vista Hotels να κάνει απολογισμό σε μία εξαιρετική χρονιά για τον όμιλο.

Ανανέωσε τις συνεργασίες του με μακροχρόνια συμβόλαια, πρόσθεσε νέες συνεργασίες στο portfolio του και άνοιξε τον προορισμό Athens Downtown, τονίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Ο τζίρος των καταλυμάτων υπό την ομπρέλα του ομίλου, ο οποίος μετράει ήδη 2 δεκαετίες επιτυχημένης παρουσίας στον τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων, εκτινάχθηκε σε υψηλό ποσοστιαίο διψήφιο νούμερο σε σχέση με το 2019 και η σεζόν σε όλους τους προορισμούς του επιμηκύνθηκε με ταυτόχρονη αύξηση της πληρότητας.

«Η σταθερότητα και ο εύστοχος προγραμματισμός ανάπτυξης και λειτουργίας είναι η συνταγή της επιτυχημένης πορείας μίας επιχείρησης. Η ομάδα της Aqua Vista Hotels δεν κάμφθηκε ούτε στιγμή κατά τα μαύρα χρόνια της πανδημίας», δήλωσε η Chief Operating Officer του ομίλου, κυρία Σοφία Ματζουράνη.

η κυρία Σοφία Ματζουράνη, COO της Aqua Vista Hotels

Όπως ανέφερε η κυρία Ματζουράνη, η Aqua Vista Hotels δεν σταμάτησε να δουλεύει σε κανονικούς ρυθμούς ούτε μία ημέρα, αντιθέτως ακολούθησε το core της φιλοσοφίας της εταιρείας ‘μετέτρεψε το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα’.

«Έξυπνες συνεργασίες με γραφεία, Τ.Ο και πλατφόρμες, υψηλό conversion επισκεψιμότητας σε κρατήσεις στο κεντρικό μας site, micro yielding, απρόσκοπτη εργασία όλων των τμημάτων μας και το αποτέλεσμα είναι η πρώτη χρονιά χρήσης μετά τις διαδοχικές καραντίνες να είναι μακράν καλύτερη από αυτό που προβλέπαμε για το 2020 μετά το επικό 2019 και τις θετικές ενδείξεις που είχαμε για το 2020 πριν ξεσπάσει η πανδημία.

Οι εν ενεργεία ξενοδόχοι συνεργάτες μας που στη λήξη της σύμβασής μας φέτος επέλεξαν να την παρατείνουν – κάποιοι μάλιστα με συμβάσεις συνεργασίας διπλάσιας διάρκειας από την υπό λήξη, καθώς και οι νέοι συνεργάτες μας που μας επέλεξαν είτε για να ξεκινήσουν την ξενοδοχειακή τους ζωή υπό την ομπρέλα μας είτε για να διαχειριστούμε εμείς το κατάλυμά τους από εδώ και πέρα, αποτελούν την έμπρακτη απόδειξη της εξαιρετικής πορείας που διανύουμε σαν όμιλος ενοικίασης και διαχείρισης ξενοδοχείων και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό», τονίζει η κυρία Ματζουράνη.

Alta Vista Suites, Santorini
Alta Vista Suites, Santorini