Παραδοσιακό Πάσχα στην Σαντορίνη με την Aqua Vista Hotels!

Η Aqua Vista Hotels, παρουσιάζει ένα από τα κορυφαία πασχαλινά έθιμα των Κυκλάδων που λαμβάνει χώρα στον Πύργο της Σαντορίνης.

Το έθιμο είναι τόσο ιδιαίτερο και διάσημο που το όνομά του είναι απλά, Μεγάλη Παρασκευή στον Πύργο και κάθε χρόνο μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών του νησιού, επισκιάζοντας την Καλντέρα!

Από νωρίς το πρωί οι κάτοικοι του νησιού ακροβολούνται στις πλαγιές του χωριού και τοποθετούν τενεκάκια με εύφλεκτη ύλη παντού και λίγο πριν την περιφορά του Επιταφίου τα ανάβουν ώστε ο Επιτάφιος να περάσει ανάμεσά τους.

Το αποτέλεσμα είναι ένα μαγικά κατανυκτικό σκηνικό, ορατό από χιλιόμετρα μακριά και έτσι με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι η Μεγάλη Παρασκευή είναι η μέρα του χρόνου κατά την οποία η ενδοχώρα επισκιάζει την Καλντέρα και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επισκεπτών του νησιού!

Πύργος Καλλίστης την Μεγάλη Παρασκευή
Πύργος Καλλίστης την Μεγάλη Παρασκευή

Ζήστε την εμπειρία με διαμονή στο Art Hotel Πύργος Σαντορίνη!

Art Hotel Santorini
Art Hotel Santorini
Art Hotel Santorini

Εάν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία κλείστε τώρα τη διαμονή σας στο Art Hotel Πύργος Σαντορίνη, το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα που έβαψε τις πισίνες του κόκκινες και απολαύστε μία πολυτελή διαμονή με παροχές όπως, πλούσιο πρωινό της αρεσκείας σας σερβιρισμένο στο δωμάτιό σας την ώρα που εσείς επιθυμείτε και αρτίστικ αέρα μέσω της έκθεσης των έργων τέχνης της εικαστικού Πηγής Δαούλα που φιλοξενείται φέτος στην Aqua Gallery του Ξενοδοχείου.

Aqua Gallery
Aqua Gallery
Art Hotel Santorini
Art Hotel Santorini