Η Aqua Vista Hotels στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 με το 8ο Sales Seminar

Sales-Seminar-@-Philoxenia-2019

Το Sales Seminar, η επιτυχημένη πρωτοβουλία της Aqua Vista Hοtels, έδωσε δυναμικό “παρών” στη Philoxenia 2019, τη μοναδική θεσμική Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στην Ελλάδα, στις 9 Νοεμβρίου 2019, στις 15.00, στο Stage του Περιπτέρου 13, σαν side event της έκθεσης.

Έπειτα από επτά εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις σε Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Ρόδο αλλά και στην Καλαμάτα στο πλαίσιο του Σχολείου Τουρισμού, στην Πρέβεζα και στα Ιωάννινα, το Sales Seminar υποδέχεται τους ανθρώπους του Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη.

Η Αqua Vista Hotels, η Marinet, το DNA Travel, η WebHotelier, η εικαστική πλατφόρμα #Rest@rt και το Greek Travel Pages ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους και μοιράζονται γνώση και εμπειρία με ξενοδόχους που ψάχνουν νέους δυναμικούς τρόπους για αύξηση του κέρδους των επιχειρήσεών τους.

Εισάγοντας τα στελέχη του κλάδου της φιλοξενίας στη νέα εποχή του Τουρισμού, η κ. Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, μίλησε για τον ρόλο της εύστοχης δημιουργίας ενός τουριστικού προϊόντος, τη σωστή διαχείριση των κρατήσεων-πωλήσεων και τη σχέση τους με την αύξηση του hotel revenue.

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels

Ο κ. Αλέξανδρος Δαμίγος, CEO και ιδρυτής της Marinet, μοιράστηκε την εμπειρία του στην επιλογή των σωστών online εργαλείων για την αύξηση των απευθείας κρατήσεων.

Η κ. Κέλλυ Αθανασιάδου, Managing Director της εικαστικής πλατφόρμας #Rest@rt, μίλησε για τις πολιτιστικές δράσεις ως πόλο έλξης πελατών και στοιχείο ενίσχυσης του guest experience

Η κ. Στέλλα Τσαντήλα, Head of Operations της WebHotelier, ενημέρωσε για τον ρόλο της τεχνολογίας στη διευκόλυνση της λειτουργίας ενός ξενοδοχείου και στην ανάπτυξή του, ενώ ο κ. Ιάκωβος Σαχάς, CEO του DNA Travel μίλησε για το πως η ενσωμάτωση των βιωματικών εμπειριών στις παρεχόμενες υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου ενισχύει τις πωλήσεις του.

Τέλος, ο κ. Χάρης Μπρουσαλιάν, Διευθυντής Πωλήσεων του Greek Travel Pages, αναφέρθηκε στην αξία του περιεχομένου και στη σημασία του για την οργανική κατάταξη μιας σελίδας στις μηχανές αναζήτησης, την απευθείας κίνηση στις σελίδες και στη μετατροπή αυτής της κίνησης σε κρατήσεις.

Η ομάδα του Sales Seminar στο Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 8ου Sales Seminar, η κ. Σοφία Ματζουράνη από την Aqua Vista Hotels σχολίασε: “Η στροφή των επενδυτών στην ανέγερση ξενοδοχειακών μονάδων, καθώς και ο ιλιγγιώδης ρυθμός ανάπτυξης της τεχνολογίας και του ανταγωνισμού, μας οδήγησε στην ιδέα ενός σεμιναρίου αιχμής για την ορθή λειτουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας σε όλα τα επίπεδα, με σκοπό την αύξηση κερδών. Η ιδέα μας βρήκε σύμφωνους 5 από τους σημαντικότερους συνεργάτες μας, όλοι ειδικοί στον τομέα τους, και έτσι το καλοκαίρι του 2018 γεννήθηκε το Sales Seminar. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που το Sales Seminar βρίσκεται σήμερα σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τουρισμού της χώρας και συνεχίζει δυναμικά την πορεία του με επόμενο σταθμό τη Philoxenia της Θεσσαλονίκης, όπου μαζί με τους συνδιοργανωτές του σεμιναρίου θα μιλήσουμε για τη νέα εποχή του κλάδου και πώς ένας ξενοδόχος οφείλει να είναι έτοιμος για να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις της“.