Χρυσό βραβείο για την Aqua Vista Hotels στα Greek Hospitality Awards 2020

Η Aqua Vista Hotels τιμήθηκε με δύο βραβεία στην φετινή τελετή των Greek Hospitality Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 6 Οκτωβρίου 2020.

Η εταιρεία παρέλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία Best Branding Strategy, και το ξενοδοχείο Aplai Dome, το οποίο και διαχειρίζεται, βραβεύτηκε ως Best Greek Boutique Resort (Bronze). Για ακόμα μια χρονιά οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την ζεστή φιλοξενία που χαρακτηρίζουν την Aqua Vista Hotels ξεχώρισαν.

Η Aqua Vista Hotels παράλληλα με τη διαχείριση κρατήσεων, δραστηριοποιείται δυναμικά και στην ανάπτυξη ιδιαίτερων ξενοδοχειακών concept τα οποία κεφαλαιοποιούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κάθε venue και αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τη δυναμική κάθε μονάδας. Αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την εσωτερική διακόσμηση ενός ξενοδοχείου μέχρι το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη.

Aplai Dome Santorini, Member of Aqua Vista Hotels

Μιλώντας σχετικά η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε “Εκ μέρους όλων μας στην Aqua Vista Hotels θερμά ευχαριστώ στον θεσμό των Greek Hospitality Awards και τους επαγγελματίες του τουρισμού που σε μια τόσο κομβική στιγμή για τον τομέα του τουρισμού στη χώρα μας, τίμησαν την εταιρεία μας με τη χρυσή διάκριση και βράβευσαν ένα από τα εκλεκτά ξενοδοχεία-μέλη μας, το Aplai Dome. Η πίστη μας στον ελληνικό προορισμό και τουρισμό είναι αδιαπραγμάτευτη, διατηρούμε την αισιοδοξία μας, και δουλεύουμε με μόνο στόχο την εκ νέου άνθιση της ελληνικής φιλοξενίας.”

Τα Greek Hospitality Awards 2020 διοργανώθηκαν τέλεσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και διοργανώθηκαν για 6η συνεχόμενη χρονιά από την Ethos EVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.